ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 500 αθλητές με αναπηρία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο

Ιούλ 8, 2022 | Αθλητική Επικαιρότητα, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 500 αθλητές με αναπηρία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο

 

Όλα τα αστέρια του στίβου, μεταξύ των οποίων και οι Παραολυμπιονίκες του Τόκιο, θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Ιουλίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ατόμων με αναπηρίες.

 

Στους αγώνες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας με στόχο να πετύχουν ατομικά ή παγκόσμια ρεκόρ και να πιάσουν τα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

 

Τους συγκεκριμένους αγώνες διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών με αναπηρία θα είναι δωρεάν.

 

«Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στη Θεσσαλονίκη, έρχεται η ώρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ατόμων με αναπηρία. Η πόλη υποδέχεται τη μεγάλη αυτή διοργάνωση και καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει θερμά τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό», δήλωσε στο ΑΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο