ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

ΠΑΟΚ: Στηρίζει το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης έμπρακτα με υλικό και μηχανήματα (vid)

Μάι 10, 2021 | Δείτε εδώ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΟΚ: Στηρίζει το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης έμπρακτα με υλικό και μηχανήματα (vid)

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών, καθώς το επισκέφθηκε μέσω του PAOK Action και το ενίσχυσε με ιατροφαρμακευτικό υλικό και μηχανήματα.

Το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών, επισκέφθηκε ο ΠΑΟΚ και σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρατική, προχώρησαν σε δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού και ιατρικών μηχανημάτων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η δράση του PAOK Action δεν σταματάει ποτέ. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στο ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης-Σχολή Τυφλών, έχοντας ως συμπαίκτη τον Όμιλο Επιχειρήσεων Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσέφεραν ιατροφαρμακευτικό υλικό και ιατρικά μηχανήματα στο ΚΕΑΤ, ενώ παράλληλα προσέφεραν και δωρεάν test Covid-19 για τους οικότροφους και τους εργαζομένους της σχολής.

Στην δράση αυτή παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Χρυσοχόος συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστές της Κ19 όπως επίσης και ο Γεώργιος Σπανός, Υπεύθυνος Εμπορικών Εταιρειών Β. Ελλάδος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του PAOK TV.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/V0rJQK6SKcs

Πηγή: www.sportsroom.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο