ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Μουσική παράσταση στη νοηματική στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”

Σεπ 23, 2022 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Πολιτιστικά δρώμενα

Μουσική παράσταση στη νοηματική στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”

 

Η μουσική παράσταση «Ανοιχτό Δωμάτιο» των Rits Hotel Band και στη νοηματική στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»

 

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21 00, στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η ΔΗ.ΚΕ.Η με συνδιοργανωτη την ΜΚΟ “Ενα Ονειρο για την Ελλαδα” και χορηγούς την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES, superfast Ferries, HERTZ, παρουσιάζουν. ζωντανά μια διαφορετική μουσική παράσταση συμπερίληψης χωρίς πρωταγωνιστές και κομπάρσους, το «Ανοιχτό Δωμάτιο» των Rits Hotel Band.

 

Η βιωματική μουσική και οι στίχοι του τραγουδοποιού Ξενοφώντα Ρητσόπουλου ταξίδεψαν έξω απο το δωμάτιου του στην Φλωρεντία έφτασαν μαζί με του μουσικούς των Rits hotel band και τους συντελεστες της παράστασης ΤΑΞΙΔΙ ΔΩΜΑΤΙΟΥ στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ερμηνεύτηκαν ως άηχος λόγος στη νοηματική γλώσσα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας Κρατύλος, πέρασαν στο ψηφιακό κανάλι Heraklion Arts & Cultrure του Δήμου Ηρακλείου. Και πλέον έρχονται στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» για να επικοινωνήσουν εκ νέου με το κοινό, χωρίς αποκλεισμούς.

 

Special guest Χρήστος Δαγρές κωφάλαλος διερμηνέας νοηματικής γλώσσας διευθυντής Εκπαιδευτικό Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας «Κρατύλος»

 

Πηγή: www.maleviziotis.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο