ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Μία μπάλα για όλους – 1η θέση στα EU Sports Awards 2022

Μάι 23, 2022 | Δείτε εδώ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία μπάλα για όλους – 1η θέση στα EU Sports Awards 2022

 

Η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» επιλέχθηκε πριν λίγες ημέρες, ως το καλύτερο σχέδιο της Ε.Ε. για τον Αθλητισμό «Inspiring Change», https://sport.ec.europa.eu/news/here-are-the-winners-of-the-2021-beinclusive-eu-sport-awards.

Το ίδρυμα της UEFA για το παιδί δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα, αφιέρωμα στην ιστορία του 9χρονου Λέανδρου με οπτική αναπηρία που έγινε viral και στην Ελλάδα https://fb.watch/cSbCHZOf52/. Ήδη είναι στην 1η θέση θέασης στα κοινωνικά δίκτυα του UEFA Foundation for Children.

 

Η καμπάνια ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν 4 χρόνια και έχουμε μοιράσει δωρεάν την πατενταρισμένη ειδική μπάλα και για παιδιά με οπτική αναπηρία, σε 213 χώρες και προορισμούς. Ουσιαστικά, έχουν απομείνει 7 χώρες των Η.Ε.

 

Ο δημιουργός της παγκόσμιας καμπάνιας, Ηλίας Μάστορας, είναι και υπεύθυνος παγκοσμίως του παραολυμπιακού ποδοσφαίρου τυφλών, IBSA Blind Football Chairperson https://ibsasport.org/new-ibsa-sport-chairs-appointed/#content-section.

 

Το όραμα είναι να κουδουνίσει, με τη στήριξη σας, σε κάθε σπίτι και σε κάθε σχολείο παιδιού με οπτική αναπηρία σε όλο τον κόσμο, για το δικαίωμα στο παιχνίδι και στην ποιοτική εκπαίδευση.

 

Πηγή: www.grtimes.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο