ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με 184 αθλητές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Ιούλ 2, 2021 | Δείτε εδώ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με 184 αθλητές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση της κολύμβησης, πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διεξάγεται το τριήμερο, 2-4 Ιουλίου, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Για όσους επιδιώκουν να βρεθούν στην ιαπωνική πρωτεύουσα, είτε… ψάχνοντας το όριο, είτε αναζητώντας την επιβεβαίωσή του, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2021, αποτελεί την ύστατη ευκαιρία, δεδομένου ότι με την ολοκλήρωσή του, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.
Στο εφετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο θα ανοίξει αυλαία σήμερα στις 6 το απόγευμα, συμμετέχουν 184 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα. Το πρωινό πρόγραμμα τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής θα εκκινήσει στις 10:00, ενώ το απογευματινό στις 18:00. Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε, ενώ συνδιοργανώνεται με το Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2021, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πηγή: www.notosport.eleftheriaonline.gr

LIVE STREAMING – Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης (1η ημέρα, πρωί)

Το live streaming του απογευματινού προγράμματος (1ης ημέρα) για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ 2021 που συνδιοργανώνουν η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με το Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»

Δείτε εδώ: https://youtu.be/7NCatrP4eO8

Πηγή: www.eaom-amea.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο