Προτομή του Ομήρου

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Η Εθνική Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ στο Αργοστόλι: Με μεγάλη ψυχή και διάθεση!

Απρ 28, 2021 | Δείτε εδώ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Εθνική Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ στο Αργοστόλι: Με μεγάλη ψυχή και διάθεση!

Επίσκεψη στην προπόνηση από Θεόφιλο, Τσιλιμιδό και Ρουχωτά

Με μεγάλη διάθεση και αυτοπεποίθηση συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες στην Κεφαλονιά.

Είναι η τελευταία προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβενία αρχές Ιουνίου.

Υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή και προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά, Πολυχρόνη Πολίτση, οι στροφές καθημερινά ανεβαίνουν με τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων λόγω του Covid-19!

Συνεργάτης του Ομοσπονδιακού Προπονητή, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο σωματείο «Εν Σώματι Υγιεί» ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, Αλέξανδρος Καραϊωσήφ.

Παράλληλα, τις υπηρεσίες της παρέχει και η Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Κατερίνα Βασιλείου μαζί με τον Αντώνη Αγγέλου από το πόστο του βοηθού προπονητή, ενώ στην 10ημερη προετοιμασία θα συνδράμουν και οι Γεράσιμος Ποδηματάς και Φαίη Παντελάδη, από το τοπικό σωματείο του Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι αθλητές της κλάσης 6 των ορθίων, Κανέλλης-Μάριος Χατζηκυριάκος, Γιώργος Μουχθής, Λευτέρης Μαύρης και Παναγιώτης Ιωάννου και η Μαρία Καίπη, ως βοηθός αθλήτρια στην προετοιμασία.

Στην 10ημερη προετοιμασία θα συνδράμουν τις προσπάθειες των διεθνών και οι Γεράσιμος Ποδηματάς και Φαίη Παντελάδη, από το τοπικό σωματείο του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά.

Την Μ. Τρίτη το απόγευμα, οι αθλητές που προετοιμάζονται στο Κλειστό Αντώνης Τρίτσης του Αργοστολίου, δέχθηκαν την … επίσκεψη από τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο που έχει αγκαλιάσει τον αθλητισμό τον Α.με.Α., τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού, Γιώργο Τσιλιμιδό και τον Πρέσβη της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρα Ρουχωτά, του οποίου η συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Κεφαλονιά είναι μεγάλη. Απαντες ευχήθηκαν σε αθλητές και προπονητές καλή επιτυχία στο Προπαραολυμπικό τουρνουά, τονίζοντας ότι οι αθλητές ΑμέΑ πάντα θα έχουν μία ξεχωριστή θέση και προτεραιότητα στο νησί μας!

Παρακάτω δηλώσεις από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς Χρόνη Πολίτης και πλάνα από την προπόνηση και την επίσκεψη του Δημάρχου Αργοστολίου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους!

Γιώργος Χαλαβαζής

– Ολοι οι αθλητές και προπονητές συμμετέχουν στην προετοιμασία με καθημερινά rapid test.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/PJDgOCNNDk8

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο