Προτομή του Ομήρου

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Γιακουμάκης: «Για εμένα η χρονιά δεν τελειώνει εδώ – Ευχαριστώ όσοι με στήριξαν»

Αυγ 10, 2020 | Αθλητές με λοιπές αναπηρίες, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αθλητής με ειδικές ανάγκες του συλλόγου «Μεγαλόνησος» έκανε το δύο στα δύο στα αγωνίσματα που συμμετείχε κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια.
Ο Μανώλης Γιακουμάκης ήταν εκπληκτικός και με τις επιδόσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της Ελλάδας για την φετινή χρονιά, κάνοντας τους πάντες χαρούμενους με τα επιτεύγματα του.
Ο πανελλήνιος πρωταθλητής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή του, την προσπάθεια, ενώ διεμύνησε ότι η χρονιά δεν σταματά εδώ για εκείνον, καθώς επιθυμεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Γιακουμάκης:
«Άλλη μία χρονιά θεωρητικά, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συγκομιδή από το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι δύο χρυσά μετάλλια στον ακοντισμό και την σφαιροβολία. Ομολογώ ότι ήταν περίεργη χρονιά λόγω όλων των δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε. Μπορώ να πω ότι μας πήγε λίγο πίσω αλλά προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Επίσης για εμένα η χρονιά δεν σταματάει εδώ, ίσα-ίσα που συνεχίζει για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και να μπορέσουμε με τον προπονητή μου, να φτάσουμε τα στάνταρ που θέλουμε και ακόμα παραπάνω. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τον προπονητή μου και όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια που έκανε. Επίσης θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο prismasport.gr που ήταν μαζί μου, σε αυτό το ταξίδι.»

Πηγή: www.prismanews.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο