ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

«Έρως ανίκατε μάχαν» από την θεατρική ομάδα ΑμεΑ «Αντιήρωες»

Αυγ 29, 2022 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Πολιτιστικά δρώμενα

«Έρως ανίκατε μάχαν» από την θεατρική ομάδα ΑμεΑ «Αντιήρωες»

 

Πρωταγωνιστές με και χωρίς αναπηρίες ανεβαίνουν στην θεατρική σκηνή και συγκινούν με τις ερμηνείες τους. Η πρώτη μεγάλου μήκους  παράσταση με τίτλο «Έρως ανίκατε μάχαν», της  θεατρικής ομάδας ΑμεΑ Ρεθύμνου «Αντιήρωες», θα παρουσιαστεί την  Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην  Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές και όσοι παραβρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ερμηνείες από 19 ερασιτέχνες  ηθοποιούς με νοητικές, αναπτυξιακές και κινητικές αναπηρίες και τυπικής ανάπτυξης. Θέμα της παράσταση είναι ο έρωτας στη ζωή μας, σε όλες του τις εκφάνσεις.

 

Η πολυσυζητημένη παράσταση που φέτος έκανε τα πρώτα της βήματα στο σανίδι, είναι μία παραγωγή του συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου σε σκηνοθεσία της Φλώρας Ασουμανάκη, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Μπλετα.

 

Επί σκηνής συντελείται σμίξιμο ψυχών μιας δεμένης ομάδας, που με μοναδικό τρόπο ξεδιπλώνουν την αέρινη παρουσία τους, και αποδεικνύουν τη δυναμική και την ενέργειά τους, μιλώντας απευθείας στις καρδιές των θεατών.

 

Η παρουσίαση της παράστασης γίνεται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιδονίου «Ο Γεροντόσπηλιος».

 

Πηγή: www.rethnea.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο