Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών: Ντροπή και όνειδος για την ακραία ρατσιστική δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Θ. Τζήμερου και όσων την αναπαράγουν

Σεπ 18, 2017 | Δελτία Τύπου, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 18/09/2017

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών
Ντροπή και όνειδος για την ακραία ρατσιστική δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Θ. Τζήμερου και όσων την αναπαράγουν.

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την ντροπιαστική, απαράδεκτη και ακραία ρατσιστική δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Θ. Τζήμερου και όσων την αναπαράγουν, σχετικά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή και την αναπηρία του.

Η εκλογή του Παναγιώτη Κουρουμπλή ως Βουλευτή σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στην αναπηρία του, αλλά στους αγώνες του και στην πολιτική του διαδρομή. Ομοίως το γεγονός ότι προΐστατο σε τρία διαφορετικά Υπουργεία από το Γενάρη του 2015, δεν ήταν αποτέλεσμα ελεημοσύνης, αλλά συνέπεια των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του.

Απορρύπανση απαιτείται για την υπηρεσία που εξέδιδε μέχρι σήμερα τις άδειες για το δήθεν αξιόπλοο σαπιοκάραβων που ευθύνεται από κοινού και δη εις ολόκληρο με τον πλοιοκτήτη! Είναι παγκοίνως γνωστό πως η πρόληψη των μεγάλων ή μικρότερων ατυχημάτων είναι χίλιες φορές προτιμότερη και σαφώς πιο οικονομική από τα όποια εκ των υστέρων μέτρα αποκατάστασης κάθε βλάβης, της περιβαλλοντικής συμπεριλαμβανομένης. Εν τέλει, εξυγίανση απαιτείται για το αμαρτωλό προϋπάρχον σύστημα αδειοδότησης ακατάλληλων πλοίων, και όχι για τα μάτια του Υπουργού! Κυρίως δε, απορρύπανση εγκεφάλων χρήζουν οι φορείς των ρατσιστικών ιδεών, αιρετοί ή δήθεν δημοσιογράφοι, που φιλοδοξούν να καθοδηγούν και τη λεγόμενη κοινή γνώμη.

Για το Γενικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ.