Προτομή του Ομήρου

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑμεΑ: Απεργία 16 Μαρτίου 2023 – Στήριξη ΕΣΑμεΑ

Μαρ 15, 2023 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΣΑΜΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑμεΑ: Απεργία 16 Μαρτίου 2023 – Στήριξη ΕΣΑμεΑ

 

Αθήνα: 14.03.2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απεργία 16 Μαρτίου 2023 – Στήριξη ΕΣΑμεΑ

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ως ο τριτοβάθμιος κοινωνικός και συνδικαλιστικός φορέας των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα μας, στηρίζει και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων της πληθυσμιακής ομάδας που εκτίθεται στον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Η ΕΣΑμεΑ, ως γνήσιος εκφραστής της φωνής πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στηρίζει τη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς για την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και οι οργανώσεις μέλη της σε όλη τη χώρα εκφράζουν για άλλη μία φορά τα συλλυπητήρια του αναπηρικού κινήματος στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η θλίψη μας είναι ανείπωτη μπροστά σε αυτή την τραγωδία.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες των Ατόμων με Αναπηρία, τις οργανώσεις – μέλη αυτών αλλά και όλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργία.

 

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

 

Πηγή: www.esamea.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο