Προτομή του Ομήρου

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Αιμοδοσίες 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σεπ 26, 2022 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Ο Τύπος έγραψε

Αιμοδοσίες 27 Σεπτεμβρίου 2022

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, από τις 9:30π.μ. έως τη 13:00μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

 

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, η προσκόμιση του προσωπικού αριθμού ΑΜΚΑ.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Κοινωνική Υπηρεσία του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος στο τηλέφωνο 2109415222.

 

Πηγή: www.fte.org.gr

 

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης

 

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας υπό την επωνυμία «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 από ώρα 8:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

 

Σε αυτή την προσπάθεια η Μητρόπολη καλεί όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην διακονία αυτή της τοπικής μας Εκκλησίας, για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης, αλλά και την βοήθεια στους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας, να προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού και να δώσουν μία φιάλη αίμα.

 

Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο Αίμα Του κάθε άνθρωπο και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. Προέκταση της Θείας Οικονομίας είναι η δική μας έμπρακτη εφαρμογή της αγάπης προς τον πλησίον.

 

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr

 

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μαρίνα Μυτιλήνης απο την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης πραγματοποιεί  οργανωμένες αιμοδοσίες στη Μαρίνα Μυτιλήνης Τρίτη την  27, Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Οι πρωινές αιμοληψίες πραγματοποιούνται 9:00 π.μ-14:00 μμ. και οι απογευματινές 17:30 μμ. – 21:30 μμ.

 

Με τη φροντίδα του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βοστάνειο, θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας.

 

Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν υγιείς ενήλικες ηλικίας 18 ετών έως 65 ετών.

 

Πηγή: www.aeolos.tv

Μετάβαση στο περιεχόμενο