ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Αιμοδοσίες 22 Σεπτεμβρίου 2022

Σεπ 21, 2022 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Ο Τύπος έγραψε

Αιμοδοσίες 22 Σεπτεμβρίου 2022

 

Αιμοδοσία από τον Δήμος Εορδαίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Μποδοσάκειο – Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

 

Στο πλαίσιο των δράσεων του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας ο Δήμος Εορδαίας θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Πέμπτη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (Νέα Πτέρυγα Αιμοδοσίας) από τις 08:30 μέχρι τις 13:00

 

Πηγή: www.e-ptolemeos.gr

 

Εθελοντική αιμοδοσία στις 22 Σεπτεμβρίου στο δήμο Ζηρού

 

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 10.00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας. Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους στον Δήμο.

 

Καλούμε όλους τους συνδημότες και κατοίκους του Δήμου Ζηρού που μπορούν να αιμοδοτήσουν, να σπεύσουν διότι οι ανάγκες για αίμα, είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Σημειώνεται ότι η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης ανεκτίμητης αξίας, που δίνει ελπίδα και πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

 

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του τμήματος αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αίμα μπορεί να προσφέρει ο κάθε υγιείς άνθρωπος ηλικίας 18 έως 65 ετών, με εξαίρεση εκείνους που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό το τελευταίο 20ήμερο ή κάνουν χρήση ινσουλίνης. Οποιαδήποτε άλλη απορία υπάρχει θα απαντάται από τον γιατρό στο χώρο της αιμοδοσίας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η αιμοδοσία διαρκή 5 λεπτά και είναι απόλυτα ασφαλής.

 

Το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται από φάρμακα. Το αίμα προσφέρεται!

 

Πηγή: www.atpreveza.gr

 

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μικρό Κεφαλόβρυσο

 

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου από 09:00 έως 13:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, στην εθελοντική αιμοδοσία.

 

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική.

 

Δώστε αίμα, δώστε ζωή.

 

Τράπεζα Αίματος Μικρού Κεφαλόβρυσου

 

Πηγή: www.trikalafocus.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο