ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ

Αιμοδοσίες 11 Ιουλίου 2024

Ιούλ 10, 2024 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Ο Τύπος έγραψε

Αιμοδοσίες 11 Ιουλίου 2024

 

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

 

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου , διοργανώνει την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του , σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Άργους

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 ώρα 16:30 – 20:30

Στην αίθουσα του Ε.Ε.Σ.Ν.

( Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 )

Όπως καλά γνωρίζετε, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε αίμα λόγω καλοκαιριού.

Ας προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν ελλείψεις αίματος στα Νοσοκομεία μας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι η πιο όμορφη και απλή απόδειξη της αγάπης μας προς τους συνανθρώπους μας , η οποία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπισμού και έμπρακτης ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μην διστάζετε! Προσφέρετε 10 λεπτά από το χρόνο σας βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος!

Κάντε το πιο ανεκτίμητο Δώρο!!!

Δώστε Αίμα!!!

Δώστε Αγάπη!!!

Δώστε ζωή!!!

 

Πηγή: www.argonafplia.gr

 

Eθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 11/07 16:00-19:00 στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ)

 

Κάθε χρόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα, από τον Ιούλιο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα αποθέματα των νοσοκομείων σε αίμα είναι χαμηλά.

 

Οι ανάγκες όμως για τους ασθενείς παραμένουν υψηλές και κρίσιμες και οι ελλείψεις που εμφανίζονται εντείνουν την αγωνία τους. Με γνώμονα την ισχυρή θέληση για την ενίσχυση της επάρκειας αίματος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Bloode διοργανώνει απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία στις 11 Ιουλίου 2024, μεταξύ 16:00-19:00, στα Βριλήσσια, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, πρώην ΤΥΠΕΤ (Παύλου Μπακογιάννη 36), στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος. Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν για τους ασθενείς του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας».

 

Η δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη της βιο-φαρμακευτικής εταιρείας Bristol Myers Squibb Ελλάδας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βριλησσίων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να συνεισφέρουμε στην ανακούφιση των αναγκών του νοσοκομείου.

 

Με 20’ από τον χρόνο σας μπορείτε να βοηθήσετε έως και 3 ανθρώπους!

 

Κλείστε το ραντεβού σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQNtJCWj8RVKaNkQ44abUO18h2AtCPojvkAltLdi8hFuVp-w/viewform

 

Πηγή: www.vrilissianews.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο